The smart Trick of Warmtepompen That No One is Discussing

De warmtepompen van ATAG zijn een logische stap naar duurzaam verwarmen. Energiezuinig verwarmen, koelen en heat h2o achieved én zonder fuel fulfilled behoud van convenience.

Satisfied een ATAG warmtepomp loopt de gasmeter stukken minder tricky op of is er helemaal geen sprake meer van een gasrekening. Kies voor jouw meest duurzame oplossing.

Hybride warmtepompen gaan een belangrijke rol spelen in de energietransitie van de bestaande bouw. Iedereen omzetten naar ‘all-electric’ is op dit moment niet mogelijk en levert problemen op in de energievoorziening.

De warmtepomp is bij veel toepassingen belangrijk en een goed alternatief voor je huidige verwarmingstoestel. De warmtepomp gebruikt stroom. Hierdoor daalt je CO₂-uitstoot voor verwarming tussen de 40-sixty procent.

Geheel volgens jouw wensen verkrijgbaar in numerous samenstellingen verdeeld in All-Electric powered en hybride. Ontdek ons assortiment en kies jouw meest duurzame oplossing

Een hybride warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en kan verwarmen, koelen en heat h2o leveren.

Advies bij aankoop Maak gebruik van de ATAG Comfortkiezer en we geven je advies around duurzame verwarmingsproducten die bij jouw situatie passen.

Ook andere vormen van energie zoals ‘electrical power to gas’ en waterstof behoren tot de mogelijkheden en worden niet uitgesloten.

Wij gebruiken cookies om de Internet site optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze Internet site stemt u in satisfied het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Matter* I am enthusiastic about an OCHSNER heat pump I've a question about my present OCHSNER heat pump program Other ask for

Variërend van hybride systemen tot lucht-water warmtepompen fulfilled geïntegreerde boilers voor warm h2o. Als stilste in zijn klasse de ideale duurzame oplossing voor elke leefomgeving.

Bij de ontwikkeling van de ATAG Energion M serie is er veel aandacht besteed aan het zoveel wegnemen Warmtepompen van geluid. Dit heeft geresulteerd in het feit dat de Energion M de stilste in zijn klasse is.

Wat we morgen weten, weten we vandaag nog niet. De energietransitie staat geen dag stil. Welke aanvullende alternatieven het daglicht zien is toekomstmuziek.

De hybride warmtepomp werkt samen met een bestaande CV-ketel en verbruikt geen fossiele brandstoffen en verlaagt immediate de CO₂-uitstoot. Wanneer het buiten te koud is om de warmte te leveren of er added heat water nodig is, springt de CV-ketel bij.  

Op dit instant wordt gekozen voor een hybride warmtepomp, vooral in de renovatiemarkt of als ‘tussentoepassing’ in de bestaande bouw om zo geleidelijk afscheid te nemen van het fossiele aardgas.

Warmtepompen maken gebruik van de gratis energie uit de omgeving: uit de lucht, uit de bodem en uit het grondwater.

Een all - electric powered warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht en kan verwarmen, heat water leveren en (optioneel) koelen. Er is géén aardgasaansluiting meer nodig. Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en grondige renovatie.

Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem, uit de lucht of uit grondwater en zet deze om in energie. Ze zijn er in allerlei soorten en maten voor verschillende budgetten en huizen. Een warmtepomp kan een CV-ketel alleen volledig vervangen als jouw huis op en best geïsoleerd is.

Hiervoor heeft het bestaande elektriciteitsnetwerk te weinig capaciteit. Daarnaast zijn ook vele woningen niet geschikt om volledig ‘all-electric powered’ te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *